ascjaapeden.nl Home Nieuws Info Uitslagen Foto Links
                                              
     
Impressie

Inschrijving

Langebaan

Marathon

Shorttrack

Kunstrijden

Jeugdschaatsen

Recreatie-schaatsen

Contact

Corona Maatregelen

Terug naar Info menu

 
  Affiche Langebaan

Informatie-folder

Inschrijf-formulier

Langebaan & Marathon schaatsen
Trainingen voor beginnende en gevorderde schaatsers als voorbereiding op het deelnemen aan Langebaan en/of Maraton wedstrijden. Nieuwe deelnemers moeten redelijk kunnen schaatsen om in een trainings groep deel te kunnen nemen.
 
       
  Affiche Jeugdschaatsen

Informatie-folder

Inschrijf-formulier

Jeugdschaatsen op vrijdag
Speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar wordt op de vrijdag-middag, tegen een gereduceerd tarief, het jeugdschaatsen georganiseerd. Dit uur is bij uitstek geschikt voor de jeugd om te leren schaatsen. En is een goede voorbereiding op het later eventueel verder gaan in de schaatssport in één van onze langebaan-, marathon- of shorttrack- trainings-groepen.
 
       
  Affiche Recreatie

Informatie-folder

Inschrijf-formulier
Recreatie-schaatsen op zondag
Recreatieve schaatsles voor volwassenen. Op dit uur kunnen beginners en gevorderden op recreatieve wijze leren schaatsen. Ook kunnen op dit uur kinderen, beginners en gevorderden deelnemen waarvan de ouders ook op dit uur rijden.
 
       
  Informatie-folder

Inschrijf-formulier

Jeugdschaatsen op zondag
Recreatieve schaatsles voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar. Op dit uur kunnen beginners en gevorderden op recreatieve wijze leren schaatsen. Er zijn diverse niveau groepen van beginner tot gevorderde schaatser. Ook kunnen de ouders van kinderen die op dit uur deelnemen aan recreatieve schaatsles.
 
       
  Affiche Shorttrack

Informatie-folder

Inschrijf formulier

Schaatstraining voor Shorttrack
De nieuwe uitdaging in de schaatssport. Training van bochten en behendigheid voor beginners (die wel kunnen schaatsen!) en gevorderden. Ook is er de mogelijkheid om afhankelijk van het niveau deel te nemen aan Club-, Nationale- of Internationale- wedstrijden
 
 
     
 
     
Amsterdam
Skating Club
Jaap Eden